Info voor ouders

Thuis voortdurend achter uw zoon of dochter aan om het huiswerk af te krijgen? Of is er gewoon te veel afleiding om het huiswerk goed te kunnen maken? Wilt u graag gewoon ouder zijn in plaats van politieagent? Graag nemen we voor u de frustratie rond het maken en leren van huiswerk weg, zodat het de sfeer thuis ten goede komt. Wij bieden in een informele setting huiswerkbegeleiding, individuele bijles en examentraining voor uw zoon of dochter. Daarmee kunnen we een deel van de zorg uit handen nemen.

Natuurlijk blijft u graag op de hoogte. Daarom krijgt u van ons dagelijks een terugkoppeling en hebben we regelmatig contact over de vorderingen van uw zoon of dochter.

Onze zoon heeft het altijd goed gedaan op school. Met mooie rapportcijfers, maar op de CITO toetsen begrijpend lezen scoorde hij heel laag. Dit zagen we nooit als een probleem, omdat hij het verder op school heel goed doet. Maar we schrokken toen we zijn voorlopig schooladvies hoorden. Door de lage CITO scores op begrijpend lezen lag dit in onze ogen wel erg laag.

 Wij hebben altijd het gevoel gehad dat hij het wel kon. Bij De Grooth studiebegeleiding hebben ze de leesstrategieën met hem doorgenomen en geoefend. En de CITO toetsen gingen daarna stukken beter. (van een V score vorig jaar naar een I score dit jaar)

Wij zijn heel blij dat we hulp hebben gezocht, onze zoon geeft aan dat hij de tips nu altijd toepast, ook tijdens de normale lessen. Het is nu aan hem om dit vol te houden, anders weten we De Grooth weer te vinden!

Moeder van een leerling uit groep 7

“Leerling: Als ik nu thuiskom, heb ik tijd om te ontspannen en leuke dingen te doen zoals gamen, want ik ben helemaal klaar met mijn schoolwerk en…geen zeurende ouders meer”

Leerling

“Onze puber wilde het van ons niet meer aannemen, maar de studiecoaches bij de Grooth hebben hem weten te motiveren voor zijn schoolwerk. De structuur en de prettige, informele sfeer werken voor hem uitstekend!”

Ouder

“De sfeer thuis is er zoveel beter op geworden! Wij kunnen weer ouders zijn i.p.v. docent of politieagent.”

Ouder

“Meer dan studiebegeleiding alleen! De begeleiding van het deskundige team bij de Grooth studiebegeleiding heeft onze dochter heel goed gedaan. Niet alleen haar schoolresultaten zijn aanzienlijk verbeterd, ook haar hele welbevinden is verbeterd.”

Ouder
Grooth in studiebegeleiding

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. We kijken naar jouw mogelijkheden en niet naar je beperkingen.

Waarom kiezen voor De Grooth?
  • Wij geven je de uitleg die jij nodig hebt, zodat je succesvol aan de slag kunt met je schoolwerk.
  • Wij sluiten aan bij jouw leervoorkeuren, zodat het leren leuker, makkelijker en effectiever wordt.
  • Wij bieden een informele sfeer waarin jij in alle rust jouw werk kunt doen.