Wij helpen je graag

Huiswerkbegeleiding
Kan jij slecht de motivatie vinden om met je huiswerk aan de slag te gaan of word je simpelweg te veel afgeleid? Ervaar je leerhindernissen bij je schoolwerk? Dan bieden wij de hulp die jij nodig hebt. Zie je het even niet zitten? Onze deskundige studiecoaches helpen je zo weer op weg. We helpen je bij je wekelijkse en dagelijkse planning. We zorgen dat je in een rustige werkruimte met je huiswerk bezig kan gaan. We leren je ook leerstrategieën aan, zodat je meer leert in minder tijd en toch betere resultaten haalt. We geven je uitleg en overhoren het leerwerk. Zo kun je goed voorbereid te toetsen in gaan.

Examentraining
Krijg jij een knoop in je maag zodra het woord examen valt? Dat is niet meer nodig. Wij werken samen met jou aan een goede voorbereiding, zodat je niet meer tegen de examens op hoeft te zien. Heb je door omstandigheden examenstof gemist? Twijfel je aan een goede afloop? Wil je een extra hoge score op je CE om toelating tot je vervolgopleiding te krijgen? Of wil je gewoon zelfverzekerder je eindexamens in? Dan is examentraining iets voor jou.

Leervoorkeuren onderzoek, de MILS.

Wil je weten hoe jij leuker, makkelijker en effectiever leert? 

Je hebt hard geleerd en toch vallen de resultaten tegen.
Je hebt het gevoel dat er meer in zit dan eruit komt. Herken je dit?

Doe dan het leervoorkeuren onderzoek, de MILS. Ervaar hoe jij uit jezelf haalt wat erin zit. Maak het leren voor jezelf leuker, makkelijker en effectiever! Doe de MILS en binnen een uur heb je veel inzichten waar je direct mee aan de slag kunt. Deze inzichten zijn niet alleen een eye-opener voor nu, je zult er de rest van je leven profijt van hebben.

Meer over MILS
Grooth in studiebegeleiding

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. We gaan uit van jouw mogelijkheden en niet van jouw beperkingen.

Waarom kiezen voor De Grooth?
  • Wij geven je de uitleg die jij nodig hebt, zodat je succesvol aan de slag kunt met je schoolwerk.
  • Wij sluiten aan bij jouw leervoorkeuren, zodat het leren leuker, makkelijker en effectiever wordt.
  • Wij bieden een informele sfeer waarin jij in alle rust jouw werk kunt doen.