Examentraining

Zit jij in het examenjaar en kun jij nog een extra steuntje in de rug gebruiken? Of ben je nog erg zenuwachtig en wil jij je optimaal voorbereiden voor de tentamens en de centrale eindexamens? Dan is de examentraining iets voor jou! Dit kan je ook helpen om met hogere cijfers te slagen wat belangrijk kan zijn voor een vervolgstudie met decentrale selectie.

De belangrijkste voorbereiding op je examens is om veel oefenexamens te maken, na te kijken, te beoordelen en te bespreken.

Hoe ziet zo’n examentraining er uit?

Onder begeleiding van de studiecoaches maak je een examen, dit examen wordt nagekeken en beoordeeld a.d.h.v. het correctiemodel. Zo weet je wat voor cijfer je nu zou halen en hoe je ervoor staat. Het examen wordt met jou besproken, zodat je weet wat goed gaat en waar nog aan gewerkt moet worden. Samen met de studiecoaches ga je daarmee aan de slag. Na een tijdje maak je weer een examen om de voortgang te bepalen. Op die manier zul je merken dat je cijfer vooruitgaat, dat geeft ook zelfvertrouwen voor de eindexamens.

Grooth in studiebegeleiding

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. We kijken naar jouw mogelijkheden en niet naar je beperkingen.

Waarom kiezen voor De Grooth?
  • Wij geven je de uitleg die jij nodig hebt, zodat je succesvol aan de slag kunt met je schoolwerk.
  • Wij sluiten aan bij jouw leervoorkeuren, zodat het leren leuker, makkelijker en effectiever wordt.
  • Wij bieden een informele sfeer waarin jij in alle rust jouw werk kunt doen.