Wie zijn wij

De begeleiding, bijlessen en trainingen van De Grooth Studiebegeleiding worden verzorgd door een team van deskundige en ervaren studiecoaches.

Claudia de Grooth is de oprichter van De Grooth studiebeleiding. Als docente heeft ze onderwijsbevoegdheid voor voortgezet -en basisonderwijs. Ze gaf uiteindelijk ruim tien jaar les in diverse vakken in het onderwijs, zowel basis als voortgezet onderwijs. “Als docente zie je veel leerlingen, die extra aandacht nodig hebben. In het onderwijs is daar lang niet altijd voldoende tijd voor, daarom wilde ik graag op deze wijze mijn expertise inzetten. Zo kan ik mijn ervaring in het onderwijs en mijn hart voor jongeren combineren.”

Edwin de Grooth heeft jarenlange ervaring als accountmanager en jongerenwerker en is hoofdstudiecoach op de bovenbouw. “Om met deze jonge mensen mee te wandelen en iets te kunnen betekenen in deze fase van hun leven vind ik prachtig en hier haal ik mijn energie vandaan. Hen helpen om de juiste keuzes te maken en ze te begeleiden tijdens hun studieloopbaan, ze te zien groeien in zowel kennis als mens, maar ook helpen opstaan als het niet helemaal goed is gegaan.”

Hanna Valster is afgestudeerd als orthopedagoog. “In het begeleiden van kinderen en jongeren vind ik het belangrijk om oog te hebben voor de sociaal-emotionele ontwikkeling – hoe zit een leerling in zijn vel?  In de begeleiding probeer ik zoveel mogelijk maatwerk te leveren, door rekening te houden met de specifieke behoeftes van leerlingen. Ik wil graag ontdekken hoe ik elke individuele leerling het beste kan motiveren, zodat hij of zij het beste uit zichzelf kan halen.”

Wilco Strijker is docent geschiedenis en werkt als studiecoach op de bovenbouw. “Mijn ambitie ligt bij het lesgeven aan jongeren. Zowel het les geven voor een klas als het persoonlijk begeleiden van jongeren is iets waar ik enthousiast van word. Ik hoop met mijn enthousiasme jongeren zowel persoonlijk als studie gerelateerd te kunnen helpen naar een mooi jaar en goede resultaten!”

Lindsay Dijkhuizen werkt als hoofdstudiecoach op de onderbouw. De combinatie van onderwijs en toegepaste psychologie spreekt mij aan en vanuit deze ervaring en deskundigheid wil ik jongeren coachen, zodat zij zichzelf beter kunnen ontwikkelen.

DGS-Claudia

Claudia de Grooth

Eigenaar

Docent, studiecoach, kindercoach in opleiding

DGS-Edwin

Edwin de Grooth

Eigenaar

Hoofdstudiecoach onder- en middenbouw

foto GSB

Hanna Valster

Hoofdcoach ontwikkelingsbegeleiding

Orthopedagoog

GSB Wilco

Wilco Strijker

Hoofdstudiecoach bovenbouw

Geschiedenisdocent

Lindsay Dijkhuizen

Hoofdstudiecoach onderbouw

Toegepast Psycholoog i.o.

Selina

Selina Pool

Studiecoach onder- en middenbouw

Fransdocent in opleiding

Heleen 2

Heleen Velthuis

Studiecoach bovenbouw

Taalwetenschapper/Linguïst

in opleiding

Tirza 123

Tirza Jonkman

Studiecoach bovenbouw

Wiskundedocent in opleiding

Marieke Salomons

Stagiaire

Social Work in opleiding

Claudia N3

Claudia Niemeijer

Stagiaire

Toegepast Psycholoog in opleiding

Riley

Riley ter Burg

Student studiecoach

Grooth in studiebegeleiding

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. We gaan uit van jouw mogelijkheden en niet van jouw beperkingen.

Waarom kiezen voor De Grooth?
  • Wij geven je de uitleg die jij nodig hebt, zodat je succesvol aan de slag kunt met je schoolwerk.
  • Wij sluiten aan bij jouw leervoorkeuren, zodat het leren leuker, makkelijker en effectiever wordt.
  • Wij bieden een informele sfeer waarin jij in alle rust jouw werk kunt doen.