Wie zijn wij

De begeleiding, bijlessen en trainingen van De Grooth Studiebegeleiding worden verzorgd door een team van deskundige en ervaren studiecoaches.

Claudia de Grooth is de oprichter van De Grooth studiebeleiding. Als docente heeft ze onderwijsbevoegdheid voor voortgezet -en basisonderwijs. Ze gaf uiteindelijk ruim tien jaar les in diverse vakken in het onderwijs, zowel basis als voortgezet onderwijs. “Als docente zie je veel leerlingen, die extra aandacht nodig hebben. In het onderwijs is daar lang niet altijd voldoende tijd voor, daarom wilde ik graag op deze wijze mijn expertise inzetten. Zo kan ik mijn ervaring in het onderwijs en mijn hart voor jongeren combineren.”

Edwin de Grooth heeft jarenlange ervaring als accountmanager en jongerenwerker. “Om met deze jonge mensen mee te wandelen en iets te kunnen betekenen in deze fase van hun leven vind ik prachtig en hier haal ik mijn energie vandaan. Hen helpen om de juiste keuzes te maken en ze te begeleiden tijdens hun studieloopbaan, ze te zien groeien in zowel kennis als mens, maar ook helpen opstaan als het niet helemaal goed is gegaan.”

Anouk Knol zet haar expertise in als psychologe en studiecoach. “Als toegepast psycholoog vind ik  het belangrijk om samen met de leerling op zoek te gaan naar de individuele (leer) behoefte en hier zo goed mogelijk bij aan te sluiten, zodat zowel de schoolse prestaties als het algehele welbevinden verhoogd wordt.”

Afke Grob is door haar afgeronde universitaire opleiding bewegingswetenschappen en haar ruime ervaring met jongeren op haar plek in het bovenbouwteam. ” Ik zet mijn ervaring als jeugd- en jongerenwerker en mijn kennis vanuit de opleiding Bewegingswetenschappen met veel enthousiasme in om de jongeren van de bovenbouw te ondersteunen in hun ontwikkeling op school.

DGS-Claudia

Claudia de Grooth

Eigenaar, docent, studiecoach

DGS-Edwin

Edwin de Grooth

Eigenaar, hoofdstudiecoach middenbouw

DGS-Anouk

Anouk Knol

Hoofdstudiecoach onderbouw, toegepast psycholoog

DGS-Afke

Afke Grob

Hoofdstudiecoach bovenbouw

DGS-Remar

Remar Meinen

Docent scheikunde in opleiding

Inez-avatar

Lisanne Schalk

Toegepast Psycholoog & Studiecoach

DGS-Pieter

Pieter Brongers

Student. Vakspecialist in o.a. de exacte vakken

Grooth in studiebegeleiding

Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. We gaan uit van jouw mogelijkheden en niet van jouw beperkingen.

Waarom kiezen voor De Grooth?
  • Wij geven je de uitleg die jij nodig hebt, zodat je succesvol aan de slag kunt met je schoolwerk.
  • Wij sluiten aan bij jouw leervoorkeuren, zodat het leren leuker, makkelijker en effectiever wordt.
  • Wij bieden een informele sfeer waarin jij in alle rust jouw werk kunt doen.